Eladó Családi ház, Üröm

#173100405

Eladó Családi ház

179 millió Ft

Üröm Táborföldi lakópark
Alapterület:
262 m2
Szobák száma:
6 + 1
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
651 m2
Kiváló
Cirkó
Körpanoráma
3
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Üröm Táborföldön családi ház eladó. A lakóparkokhoz hasonló kis sziget, mely csak egy úton közelíthető meg, mégis mindenhez közel van. A 2005-ben használatba vett ház 651 m2-es szép, rendezett telken található, két utcai bejárattal, körbe járhatóan. A környék házai is hasonló korúak és minőségűek.

A ház hasznos területe 262 m2, mely három szintre oszlik: alagsor, földszint, emelet. A földszintről lépcső vezet a garázsba és az emeletre.

A kétállásos garázs az utca felől egy külső és egy belső kapun keresztül közelíthető meg. Az alagsori tárolóban van a meleg víz tárolós Junkers gázkazán.

A főbejárat egy fedett teraszról nyílik. Az előszobából tágas nappali és étkező tárul elénk. A nappali több mint 40, az étkező és konyha közel 32 m2. A nappaliból tágas, időálló faburkolatú teraszra léphetünk ki. A földszinten van a szülői háló, mellette a babázó/dolgozó kisszoba, a gardrób, külön WC és bidé és a tágas fürdőszoba, káddal és zuhanyzóval is.

Az emeletre vezető kényelmes lépcső egy közlekedőbe visz, ahonnan nyílnak az emeleti hálószobák, WC és egy hasonlóan tágas fürdő. Itt a kádat nem szerelték be, csak a zuhanykabint. Az emeleten található a wellness helyiség is tornaszerekkel, szoláriummal és egy szaunával. A szobából egy nagyobb és egy kisebb erkély nyílik. Ezekről panorámás kilátásban van részünk.

A ház PTH 44 téglából épült 2,5 cm termo vakolattal, Bramac fedéssel. A nyílászárók műanyagok, minden ablakon zsalugáterrel. A tervezés és kivitelezés során jó megoldásokat alkalmaztak és minőségi munkát végeztek. Minden szobában van egyedi klíma berendezés. A kaputelefon és a riasztó rendszer az emeleten is működik. Az ápolt kert karbantartását öntöző rendszer segíti.

A rezsiköltség összesen 80 ezer Ft. Egy tisztasági festést követően azonnal lakhatóvá válik, beköltözhető.

A környék barátságos, rendezett. A közelben jók a bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola is van a közelben. A 84-es buszjárat Budapestre közvetlen kapcsolatot biztosít, a 10-es úton a távolsági járatok könnyen elérhetők.

Irányár: 179.000.000 Ft

Szakács Gusztáv

Helyiség Méret (m2)
Nappali 40.7
Szoba 16.8
Konyha + étkező 32
Félszoba (kisszoba) 6.3
Gardrób 5.3
WC 2.4
Fürdőszoba 14.8
Közlekedő 4.8
Előszoba 6.3
Terasz 13.4
Terasz 28
Szoba 13
Szoba 13.1
Szoba 8.7
16.2
Fürdőszoba 12.3
WC 1.5
Közlekedő 10.1
Erkély 10.6
Erkély 3.3
Garázs 35
Tároló 19.5

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Ikerház
Építési telek
Téglalakás