Eladó Családi ház, Maglód

#173100359

Eladó Családi ház

48 millió Ft

Maglód Városközpont
Alapterület:
192 m2
Szobák száma:
5 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
827 m2
Cirkó
Panorámás
3
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Maglódi ház családi okok miatt eladó. Két generációnak alkalmas. A központ közeli, kilencvenes évek elején épített házat a második tulajdonos fejezte be kiváló ízléssel- Ő építette be az emeleti traktust. Pár éve a nyílászárókat korszerűsítette. A telek 827 m2, Maglód eredeti nyaraló övezetében helyezkedik el. A lakás alapterülete a telekkönyv szerint 191,6 m2. Ebbe az alagsori helyiségek nem tartoznak bele.

A lakásba a földszinti elő lépcsőn és előszobán át jutunk be.  A tágas közlekedő minden szinten a lakás forgalmi középpontja. A földszinten innen nyílik az impozáns nappali, a konyha és a tágas étkező, a kamra, WC, fürdőszoba, háztartási helyiség, iroda és a lépcsőház.

Lefele menet az alagsorba érünk, ahol két tároló fogad. Azért kettő, mert a garázs használaton kívül van, a gépkocsik az udvaron parkolnak. A másik tárolóban van a gázüzemű és vegyes tüzelésű kazán is.

Felfele menet a lépcsőforduló egy lehetőséget rejt. Itt kibontható a homlokzati fal és egy újabb bejárat alakítható ki, ha a házban két generációs lakást szeretnének. Tovább menve az emeleten a tágas közlekedőből nyíló 4 szoba és egy fürdőszoba fogad. Ebből egy konyhának is kialakítható.

Az egész ház kerámia burkolatú, padlófűtéssel, külön szintenkénti osztókkal.

A kert gondozott, termő gyümölcsfákkal. megközelíthető a bejárattól és a 40 m2-es burkolt földszinti terasz felöl is, mely felett pergola található.

A közlekedés nagyon jó: vasút tíz percre, buszmegálló öt percre van. Ezekkel a Keletibe, az Őrs vezér térre és a KÖKI-hez is fél óra alatt ellehet jutni. Az utca csendes, a helyi buszjárat a közelben áll meg.

Irányár: 48.000.000 Ft

Szakács Gusztáv

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Ikerház
Téglalakás
Építési telek